Social Media Marketing

Social Media marketing is ontzettend geschikt om de interactie aan te gaan met jouw doelgroep. Per slot van rekening is mond-tot-mond reclame een van de meest effectieve manieren om jouw naamsbekendheid en merkloyaliteit te vergroten. Om optimaal te kunnen profiteren van Social Media heb je een goed doordachte Social Media Strategie nodig.

Wat kun je verwachten van een Social Media Marketing campagne?

Doelgerichte campagnes
Helder plan van aanpak
Resultaten in overzichtelijke rapportage

Unieke merkbeleving

Met een actief en professioneel Social Media profiel zet je jouw bedrijf op de kaart en geef je de doelgroep de mogelijkheid om makkelijk met jou in contact te komen. Met aansprekende content draagt Social Media bij aan een unieke merkbeleving.

Je kunt er ook voor kiezen om op verschillende platformen te starten met advertentiecampagnes. Hierdoor vergroot je het bereik op een effectieve en gerichte manier. 4 real solutions verzorgt marketing op ieder denkbaar Social Media platform. Voor de meest bekende platforms kun je denken aan Pinterest, Twitter, Instagram, LinkedIn of Facebook.

Web care

Beheer jij (verschillende) Social Media accounts, maar heb je geen tijd om deze te onderhouden? Ook dan is 4 real solutions jouw geschikte partner.

Je kunt onze Web Care dienst inschakelen om je zelf geen zorgen meer te hoeven maken over jouw Social Media profielen. Wij kunnen er onder andere voor zorgen dat er regelmatig nieuwe relevante berichten worden gepost en dat er direct wordt gereageerd op vragen en reviews.

 

Vul onderstaand formulier in of bel 06- 572 417 95 voor een vrijblijvend voorstel.

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Bel of mail ons vrijblijvend voor een ori├źntatiegesprek!

Nederlands

Prijzen zijn exclusief BTW. Particulieren binnen de EU betalen 21% BTW. Zakelijke klanten buiten Nederland maar wel binnen de EU en alle klanten buiten de EU betalen automatisch geen BTW.