Webdesign

We bedenken, ontwerpen, bouwen én exploiteren krachtige websites en webshops die bijdragen aan jouw online succes. Vanuit een full-service aanpak kun je bij ons elke denkbare website of webshop laten maken en optimaliseren, die je zelf eenvoudig kunt beheren.

Natuurlijk zorgen we altijd dat de website Responsive en SEO vriendelijk is.

Na de oplevering kun je kiezen voor een Web Abonnement zodat jouw website continu voorzien is van de laatste updates en je altijd bij ons terecht kunt als je iets wilt wijzigen of als je vragen hebt!

Responsive Website / Webshop

Alle websites en webshops die wij maken zijn responsive. Dat wil zeggen, dat jouw website optimaal wordt weergegeven op zowel desktops, laptops, tablets, smartphones als andere mobiele apparaten. De inhoud (teksten & afbeeldingen) passen netjes binnen de breedte van het scherm.

Door een responsive website of responsive webshop te laten maken zorg je voor een uitstekende gebruikerservaring op ieder apparaat.

Ook houden wij rekening met Cross-Browsing. Dat wil zeggen dat we ervoor zorgen dat de website goed werkt in verschillende browsers zoals Chrome, Internet Explorer en Firefox.

Onze werkwijze

Inventarisatie

Je wilt een nieuwe website of webshop laten maken en hebt daar bepaalde ideeën over.

Je kunt ons uitgebreide aanvraagformulier invullen of je neemt rechtstreeks contact met ons op. Samen bespreken we dan wat de doelen, wensen en mogelijkheden voor het project zijn.

Verder spreken we o.a. over de domeinnaam, de webhosting en de huisstijl voor op de website.

We leggen je uit hoe het project verder zal verlopen en binnen enkele dagen sturen we je een offerte toe.

Deze fase is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Materiaal verzamelen

Nadat wij een akkoord van je hebben ontvangen op onze offerte, krijg je van ons een factuur voor de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag zoals overeengekomen in de offerte.

Ook ontvangen wij nu graag de materialen die op de website geplaatst mogen worden. Je ontvangt hiervoor van ons een handig overzicht waarin precies wordt aangegeven wat wij verwachten te ontvangen en hoe je dit kunt aanleveren.

Bij materiaal kun je denken aan: een logo, de kleurstelling voor de website, productinformatie (bij webshops), teksten en beeldmateriaal, zoals foto’s en video’s.

Indien gewenst kunnen we je hierbij ondersteunen. Zo kunnen we een logo of een gehele huisstijl voor je ontwerpen en je ondersteunen bij het vinden van geschikt beeldmateriaal om de website mee te vullen.

Ontwerp

Vanaf het moment dat we al het benodigde materiaal compleet hebben kunnen we starten met de vormgeving en invulling van jouw website.

Dit doen wij in een testomgeving die alleen toegankelijk is met een wachtwoord die je in de volgende fase van ons zult ontvangen.

Ons streven is om de ontwerpfase binnen 15 werkdagen af te ronden, afhankelijk van de grootte van het project. Uiteraard informeren we jou hier tijdig over zodat je weet waar je aan toe bent.

Testen

Misschien wel de belangrijkste fase van het project. De website is nu namelijk helemaal klaar om getest te worden. Hierin is genoeg ruimte voor aanpassingen, net zo lang totdat jij tevreden bent.

Neem de tijd om alle pagina’s van de website goed door te nemen en controleer of alles naar behoren werkt. Vraag eventueel je klanten en/of kennissen de website te bekijken, liefst op verschillende apparaten (desktop, laptop, smartphone etc.), om eventuele verbeterpunten en schoonheidsfoutjes op te sporen.

Ben je helemaal tevreden? Dan ontvang je onze factuur met het resterend openstaand bedrag en kunnen we overgaan naar de volgende fase: de oplevering van de website!

Oplevering

Zodra de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd, de website compleet is en je de factuur voldaan hebt, is het tijd om online te gaan!

Wanneer je bij ons een webhosting pakket hebt afgesloten zal de contractperiode voor de hosting nu van start gaan.

De website wordt overgezet van de testomgeving naar jouw domeinnaam en is nu toegankelijk voor de rest van de wereld.

Wij melden jouw website aan bij de belangrijkste zoekmachines zodat jouw klanten je zo snel mogelijk kunnen vinden.

Onderhoud & Support

De website staat nu online maar moet regelmatig geüpdatet worden om de continuïteit en veiligheid van de website te waarborgen.

Natuurlijk helpen we jou hierbij en zorgen we dat er altijd een recente back-up beschikbaar is.

Deze fase valt binnen een eventueel af te sluiten onderhoudscontract. Indien je dit liever zelf doet ontvang je van ons een overzichtelijke handleiding waarmee je vooruit kunt.

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Bel of mail ons vrijblijvend voor een oriëntatiegesprek!

Nederlands

Prijzen zijn exclusief BTW. Particulieren binnen de EU betalen 21% BTW. Zakelijke klanten buiten Nederland maar wel binnen de EU en alle klanten buiten de EU betalen automatisch geen BTW.