E-mail Marketing

Het sturen van relevante, gepersonaliseerde e-mails is een goede manier om van een bestaande klant, een rendabele klant te maken. E-mail marketing gaat veel verder dan het versturen van een periodieke nieuwsbrief. 4 real solutions kan jou hierbij helpen!

Voordelen van e-mailmarketing zijn onder andere:

E-mailmarketing is effectief
Het is efficiënt
Resultaten zijn eenvoudig meetbaar
Kan geautomatiseerd worden

E-mailmarketing door 4 real solutions

4 real solutions helpt jou graag met e-mailmarketingmanagement. Met onze expertise kunnen wij met jouw e-mailmarketingcampagne inspelen op de behoeftes van de klant wat leidt tot een maximale conversie.

Wij verzorgen het design van de e-mail templates en de eventuele landingspagina’s die door middel van segmentatie de juiste doelgroep bereikt. Door het versturen van een gepersonaliseerde e-mail wordt de kans op conversie het grootst.

Tijdens de e-mailmarketingcampagne wordt het klik- en aankoopgedrag van de abonnees gemonitord om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Haal het maximale uit jouw marketing campagne. 4 real solutions is gespecialiseerd in e-mailmarketing en kan jou helpen met het verkrijgen van een voorsprong op de concurrentie. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel 06 – 572 417 95.

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Bel of mail ons vrijblijvend voor een oriëntatiegesprek!

Nederlands

Prijzen zijn exclusief BTW. Particulieren binnen de EU betalen 21% BTW. Zakelijke klanten buiten Nederland maar wel binnen de EU en alle klanten buiten de EU betalen automatisch geen BTW.