Zoekmachine Optimalisatie

Google biedt naast betaalde zoekresultaten (advertenties) ook organische ofwel gratis zoekresultaten. Om daarin beter te scoren moet jouw website voor zoekmachines geoptimaliseerd zijn. Zoekmachines moeten jouw website kunnen lezen. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie, haal je op lange termijn meer verkeer naar jouw website. De belangrijkste elementen hiervoor zijn de techniek achter jouw website, de broncode en de content (inhoud) van de site. Onze specialisten lichten jouw website grondig door om deze te optimaliseren voor zoekmachines.

Door zoekmachine optimalisatie ofwel search engine optimization (SEO) toe te passen laten onze experts jouw website zo hoog mogelijk scoren in de gratis zoekresultaten van o.a. Google en Bing.

Technische Optimalisatie

Door de broncode, opbouw en interne linkstructuur uitvoerig te onderzoeken, bepalen we op welke punten jouw website verbeterd kan worden. Wij kijken bijvoorbeeld naar het bounce percentage op een pagina, dit laat zien hoeveel mensen binnen komen op een pagina en direct weer weggaan. Ook kunnen wij door onderzoek aantonen op welke pagina’s geen bezoekers terecht komen. De resultaten leveren we jou aan in een overzichtelijk rapport. Uiteraard kunnen ook wij zorg dragen voor implementatie van alle verbeteringen.

Content optimalisatie

Ook de inhoudelijke informatie (content) van jouw website kan geoptimaliseerd worden, ook wel Content Marketing genoemd. Gericht op zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt passen we de teksten aan zodat de zoekwoorden of zoekwoordencombinaties op de juiste plekken in de tekst staan. Ook de teksten bij links, foto’s en video’s bekijken we op mogelijke verbeterpunten. We optimaliseren alle content voor zoekmachines. Dit levert extra bezoekers op voor langere tijd tegen eenmalige kosten. De optimalisatie vergt een eenmalige investering. Je haalt het verkeer hierna uit de gratis zoekresultaten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je onderstaand formulier invullen of ons bellen via 06- 572 417 95

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Bel of mail ons vrijblijvend voor een oriëntatiegesprek!

Nederlands

Prijzen zijn exclusief BTW. Particulieren binnen de EU betalen 21% BTW. Zakelijke klanten buiten Nederland maar wel binnen de EU en alle klanten buiten de EU betalen automatisch geen BTW.