Zoekmachine Marketing

Door te adverteren met Google Adwords kun je jouw doelgroep beter bereiken. Je haalt gericht verkeer naar jouw website door middel van betaalde zoekresultaten. Dit zijn bezoekers die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Het budget dat je daarvoor uittrekt bepaal je helemaal zelf. Op ieder moment van de dag heb je inzicht in de prestaties van jouw marketing campagne.

Besteed jouw Zoekmachine Marketing uit aan 4 real solutions. Wij helpen jou graag met een kostenefficiënte en effectieve Adwords-campagne. Ook als je al een lopende Google Adwords campagne hebt kunnen wij jou helpen hier het maximale resultaat uit te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis Google Adwords quickscan en ontvang een advies op maat.

Meer over Google Adwords

Google Adwords is een service van Google waarmee gemakkelijk advertenties voor jouw bedrijf kunnen worden gemaakt en weergegeven, ongeacht jouw budget.

Eén van de mogelijkheden van Google Adwords is het adverteren in het Display Netwerk van Google. Dit netwerk bestaat uit partnersites van Google waarmee je op relevante websites jouw advertenties kunt laten tonen. Zo bereik je gemakkelijk de klanten die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst!

Het grootste voordeel van Google AdWords is dat je jouw advertenties uiterst nauwkeurig kunt richten op gebruikers die geïnteresseerd zijn in jouw product. Daarnaast kun je nog richten op andere factoren zoals locatie, demografische gegevens en taal. Doordat gebruikers alleen relevante advertenties te zijn krijgen zullen zij sneller geneigd zijn om deze aan te klikken. En, omdat de advertentie alleen wordt weergegeven naar aanleiding van een zoekopdracht, is er een aanzienlijke kans dat de gebruiker zich al verder in de koopcyclus bevindt.

4 real solutions in gespecialiseerd in Google Adwords. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 06- 572 417 95 of vul onderstaand formulier in.

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Bel of mail ons vrijblijvend voor een oriëntatiegesprek!

Nederlands

Prijzen zijn exclusief BTW. Particulieren binnen de EU betalen 21% BTW. Zakelijke klanten buiten Nederland maar wel binnen de EU en alle klanten buiten de EU betalen automatisch geen BTW.