Web Onderhoud

4 real solutions blijft ook na de oplevering van een website of webshop jouw betrouwbare online partner.

Wij bouwen websites en webshops m.b.v. een Content Management Systeem (CMS). Het grote voordeel van een CMS is de betrouwbaarheid, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Om de continuïteit en veiligheid van de website te waarborgen is het echter wel noodzakelijk regelmatig updates uit te voeren.

Ook is het belangrijk om altijd een recente back-up van jouw website of webshop te hebben om gegevensverlies te voorkomen.

Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en er altijd een recente back-up beschikbaar is kun je bij ons een onderhoudsabonnement afnemen. Ook als je al een website of webshop hebt die niet door ons is gebouwd!

Website Onderhoud

Wanneer je bij ons een website of webshop laat maken kun je ervoor kiezen een aanvullend onderhoudsabonnement af te sluiten. Zo ben je er van verzekerd dat jouw website, inclusief eventuele aanvullende modules, altijd up-to-date zijn. Een website of webshop met een verouderd systeem is het favoriete doelwit van hackers. Voorkom dus dat jouw website slachtoffer wordt van kwaadwilligen en sluit bij ons een abonnement af om de veiligheid van jouw website en jouw bezoekers te waarborgen.

De tarieven voor onderstaande Website en Webshop onderhoudspakketten zijn op basis van onze standaard Website Pakketten en Webshop Pakketten.

Wil je een onderhoudsabonnement afsluiten voor een WordPress website die niet door ons is gebouwd?
Dan stellen wij het tarief vast op basis van de grootte van jouw website en het aantal aanvullende plugins.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Website Onderhoud

Bovenstaande tarieven zijn op basis van onze standaard Website Pakketten. Alle abonnementen worden jaarlijks gefactureerd (met handmatige verlenging) en kunnen worden uitgebreid met extra correctierondes, back-up en update momenten.

Webshop onderhoud

Bovenstaande tarieven zijn op basis van onze standaard Webshop Pakketten. Alle abonnementen worden jaarlijks gefactureerd (met handmatige verlenging) en kunnen worden uitgebreid met extra correctierondes, back-up en update momenten.

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Bel of mail ons vrijblijvend voor een oriëntatiegesprek!

Nederlands

Prijzen zijn exclusief BTW. Particulieren binnen de EU betalen 21% BTW. Zakelijke klanten buiten Nederland maar wel binnen de EU en alle klanten buiten de EU betalen automatisch geen BTW.